Preloader image
   

Erik van Dijk

huisarts, praktijkhouder

Janne Goossens

huisarts 
 

Marjon Ijpelaar, praktijkondersteunster

Marjon werkt ruim 40 jaar in onze praktijk. Lange tijd als doktersassistente en sedert 2009 als prakijkondersteunster Somatiek. Zij doet onder andere de spreekuren en zorg voor patiënten met COPD, hart- en vaatziekten en diabetes mellitus.

Sandra van de Mierde, doktersassistente

Sandra werkt als doktersassistente sedert 2000 in onze praktijk. Inmiddels een heel vertrouwd gezicht aan onze balie! Tevens begeleidt zij onze stagiaires.

Assia Mouhouty, doktersassistente

Assia is sedert 2017 in onze praktijk werkzaam. Binnenkort gaat zij de opleiding tot SOH volgen: Spreekuur Ondersteuner van de Huisarts. Zij kan dan zelf spreekuren gaan doen voor allerhande ‘kleine kwalen’, onder supervisie van de huisarts.

Yvonne Vugts, doktersassistente

Yvonne heeft haar opleiding tot doktersassistente in onze praktijk gedaan. Daarna heeft zij een vaste aanstelling gekregen en werkt zij sedert 2013 in onze praktijk. 

Marianne Ketelaers, doktersassistente

Marianne werkt sedert 2017 in onze praktijk en volgt daarnaast de opleiding tot praktijkondersteunster somatiek.

Helmi van der Plas, receptioniste

Helmi is als receptioniste alle dagen werkzaam achter de centrale balie, waar zij de patiënten verwelkomd. Tevens is zij voor de huisartsen een spil in de facilitering van onze praktijken op het gebied van voorraadbeheer en de communicatie met externe partijen.
 
 

Tessa Meulendijks, psychologe, praktijkondersteunster GGZ

Sedert maart 2016 werkt Tessa Meulendijks als psychologe, praktijkondersteunster Geestelijke GezondheidsZorg, in onze praktijk. Zij is aanwezig op dinsdag en woensdag.

Kristie Lueb, psychologe praktijkondersteunster GGZ

Sedert maart 2016 werkt Kristie Lueb als psychologe, praktijkondersteunster Geestelijke GezondheidsZorg, in onze praktijk. Zij is aanwezig op woensdag en vrijdag.

No Comments

Post A Comment