Preloader image
   
Title Image

Sunny Side Up

Ieder kind heeft wel eens een periode dat het allemaal niet zo lekker loopt. Uw kind zit niet goed in zijn vel, of is niet echt gelukkig. Als het u als ouder of ouders niet lukt om uw kind te helpen, dan kunt u zich behoorlijk machteloos voelen. Welke ouder kent dit gevoel niet?

 

Kortdurende Kinder- en Jeugdtherapie kan in zo’n geval helpend zijn. Het is een effectieve, kortdurende vorm van psychotherapie voor kinderen en jongeren van 6-18 jaar. De therapie sluit aan bij wat een kind wel kan en niet bij wat het niet kan. Het kind met zijn klacht staat centraal en spelenderwijs worden de aanwezige kwaliteiten van het kind ingezet bij het oplossen of leren omgaan met zijn klacht. Zo leert uw kind op een eigen unieke wijze zijn probleem op te lossen!

 

Mijn doel als therapeut is, om kinderen weer te laten stralen en ervoor te zorgen dat ze de wereld weer met zelfvertrouwen en plezier tegemoet kunnen treden samen met hun ouders.

 

Maakt u zich zorgen of weet u even niet meer wat u moet doen, dan kunt u voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact opnemen.

mail:     marjoleinvugs@sunnysideuptherapie.nl

Telefoon:  06-50499010