Preloader image
   
Title Image

Cabron Diëtistenpraktijk

Cabron Diëtistenpraktijk

met verantwoorde voeding en meer beweging helpen wij u naar een gezonder leven

 

In 2009 ben ik, Maria Bok, gestart als diëtist binnen Cabron diëtistenpraktijk. Vanuit die hoedanigheid ben ik ook reeds vele jaren werkzaam binnen de Oisterwijk Kliniek, in goede samenwerking met de huisartsenpraktijken aldaar.

Voor degene die nieuwsgierig zijn naar de betekenis van Cabron, het betekent: CAlorieën BROod Nodig. De term diëtist wordt geassocieerd met een streng dieet en dat niets mag. Ik vind dat jammer. Voedingsdeskundige zou vriendelijker zijn. Maar toch kies ik voor diëtist. Want het is een beschermde term. Je mag jezelf alleen diëtist noemen als je de HBO-opleiding Voeding & Diëtetiek hebt afgerond en je levert kwaliteit als je geregistreerd staat in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Het betekent dat je je kennis actueel houdt en dat je patiënten op medische indicatie mag begeleiden.

 

Een voor mijzelf belangrijke motto is: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak bij Cabron Diëtistenpraktijk kunt u contact opnemen via tel. 06 – 46 00 47 65 . U heeft ook de mogelijkheid om een e-mail te sturen naar info@cabrondieet.nl.