Preloader image
   

Over onze praktijk

Sedert maart 2008 is Huisartsenpraktijk Van Dijk gevestigd in de Oisterwijk Kliniek aan de Moergestelseweg. In deze moderne praktijk werken huisartsen Erik van Dijk en Janne Goossens samen.
Sandra van de Mierde, Miron Verhoeven, Roos Noijen en Nathalie van Erp werken als doktersassistente. Assia Mouhouty is spreekuurondersteunster van de huisarts (SOH). Marjon Ijpelaar is werkzaam als praktijkondersteunster van de huisarts (POH). Kristie Lueb en Maria Veraart werken als psycholoog/praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ). Saskia van der Vlies is onze praktijkmanager.

U wordt in onze gezamenlijke wachtruimte ontvangen door receptioniste Helmi, of in de middag door één van de assistentes.
Iedere praktijk heeft haar eigen spreekkamers, haar eigen assistentes, en u heeft -ondanks de samenwerking met de collega’s- ‘gewoon’ uw eigen huisarts.

Er is een gezamenlijke OK/behandelruimte, waar onder andere kleine ingrepen worden gepland.

U kunt in onze praktijk ook terecht voor verwijderen/behandeling van moedervlekken en wratten, longfunctietest, ECG (hartfilmpje), 24 uurs bloeddrukmeting, holteronderzoek (thuisregistratie van ritmestoornissen), screenend onderzoek bij vermoeden van slaapapneu, vaatonderzoek, kleine chirurgische ingrepen, behandeling van o.a. het carpaal tunnelsyndroom, plaatsing en verwijdering van een spiraaltje of implanon, aanmeten van een pessarium, (orthopedische) injecties, keuringen, begeleiding bij het stoppen met roken, geheugentest, tele-dermatologie en tele-dermatoscopie.

Onze Missie

Huisartsgeneeskunde is een specialisme waarbij de (medische) zorg voor de patiënt in diens beleving, opvattingen, waarden en normen van zijn of haar context, gezinssituatie en levensfase centraal staat.
Wij willen hoogwaardige huisartsenzorg bieden, waar mogelijk en gewenst conform wetenschappelijk onderbouwde standaarden en richtlijnen, met aandacht en oog voor de wens en verwachtingen van de patiënt. Beleid en beslissingen rondom deze zorg worden in overleg met de patiënt genomen.

  • Professioneel en persoonlijk
  • Een breed zorg- en diagnostisch aanbod
  • Een prettige en moderne praktijkvoering
  • Laagdrempelig en toegankelijk
  • Met speciale aandacht voor de zorg rond het levenseinde