Preloader image
   

Blog

Opgelicht via facebook-account Dokter van Dijk?

Begin maart is het privé facebook-account van Dr van Dijk gehackt en overgenomen, en is deze voor Dr van Dijk niet meer toegankelijk om aan te passen of te verwijderen. Het facebook profiel wordt vervolgens gebruikt om via (vaak besloten) gebruikersgroepen of FB MarketPlace koopwaar aan te bieden, zoals een PS4. U wordt dan gevraagd middels een tikkie eerst te betalen, maar u zult niets gaan ontvangen! Ook op marktplaats doet ene Joey/Mo (4 1/2 jaar actief) zich als verkoper voor. Dr van Dijk heeft reeds melding gedaan bij facebook, maar die kunnen de pagina vooralsnog niet verwijderen. Tevens is er aangifte gedaan bij de politie.

Wij vragen u om de facebook-pagina van Dr van Dijk te melden als verdacht, door op de profielpagina te klikken op ‘rapporteren’ en te kiezen voor ‘ik wil helpen’, en vervolgens te kiezen voor ‘gehackt’. Hoe meer mensen dit aangeven, hoe groter de kans dat facebook het account zal verwijderen.

Als u screenshots heeft of andere info die wij kunnen gebruiken om de daders te achterhalen, kunt u deze mailen naar info@doktervandijk.nl

Tags >