Preloader image
   

Bestuursfunctie en afwezigheid

Sedert eind 2015 ben ik bestuurlijk actief bij de Vereniging voor Praktijkhoudende Huisartsen, een landelijke belangenorganisatie voor huisartsen. Hierdoor kan het zijn dat ik enkele keren per maand afwezig ben. Ik probeer deze activiteiten zo veel mogelijk te plannen op maandag (waarop al vele jaren het spreekuur verzorgd wordt door collega Van de Wouw, en per najaar 2018 door een opvolgster van dkt Van de Wouw).
Indien ik op een ándere dag dan maandag afwezig ben (dit zal dan meestal de donderdag zijn), wordt er waargenomen door een andere ervaren collega.

Ik reken op uw begrip en hoop dat u kan waarderen dat ik op landelijk niveau mij inzet om het mooie huisartsenvak te ‘beschermen’ en de huisartsenzorg voor patiënten zo optimaal mogelijk te laten zijn en blijven.